luni, 26 octombrie 2009


"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana,dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume…"(Gabriel José García Márquez)...cat de adevarat.
Sa vorbesti pe internet, sa te vezi de 3 ori, sa ajungi sa ai o relatie....sa iti imparti viata la bine si la rau...ce frumos suna. Nu e un scenariu de film, e realitate.
Imi sunt prieteni si ii iubesc la nebunie. Sunt dovada vie a faptului ca iubirea aia minunata la care visam multi dintre noi, exista...da chiar exista!
Pe Andreea o cunosc de 10 ani si nu pot spune decat ca este cam tot ce isi poate dori un barbat iar pe el, pe Andrei, il cunosc de un an dar pot spune cu siguranta ca este tot ce isi poate dori Andreea...sunt facuti unul pentru celalat.
Ai vazut vreodata doi oameni care se completeaza perfect, care sunt ca doua piese de puzzle ce urmeaza sa completeze tabloul minunat al unei vieti incredibile?
Daca stau sa ma iau dupa vorbele cuiva care a zis ca " Toate jocurile de noroc sunt interzise, numai casatoria nu..." pot sa spun linistit ca ei doi au castigat mai mult decat cel mai bogat om de pe planeta asta care abia ne mai tine.
Am fost acolo atunci cand si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu si pot sa iti spun ca era ceva firesc, natural, magic. Sunt frumosi, dulci, iubitori, prietenosi, calculati, harnici.
Toti visam la asa ceva si intr-o anumita masura obtinem dar trebuie sa si pastram...crede-ma ca stiu ce zic...chiar stiu.
Ei ofera si primesc in aceeasi masura dragoste si afectiune si asta se vede cu ochiul liber.
Sunt frumosi amandoi dar impreuna sunt minunati...sper sa nu uite asta niciodata
"Dragostea inseamna sa fii doi si sa nu fii decat unul…" (Victor Hugo)
Asta este definitia dragostei a la Hugo...pot sa dau si eu una: " IORDACHEII" !

Va pup!

3 comentarii:

  1. Sunt perfect deacord cu tine:) Sunt fermecatori si multa lume ii indrageste din prima clipa. Sunt norocosi ca s-au gasit si eu sunt norocoasa ca i-am gasit pe ei:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumim din suflet. Noi doi ne iubim pur si simplu. Nu stim ce-am putea sa raspundem la intrebarea "Ce iubesti la celalalt". Pur si simplu ne iubim. Acelasi lucru putem spune si despre tine. Ne esti prieten, fara un motiv anume. Ne esti prieten pentru ca esti Tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul e magic atunci cand gasesti persoana potrivita...de alte cuvinte nu mai este nevoie...

    RăspundețiȘtergere