joi, 5 noiembrie 2009

Multumesc!

Am spus multumesc unei persoane, stie ea, care a aparut in viata mea de putin timp si pentru putin timp dar care a reusit sa ma faca sa zambesc si sa imi doresc sa pun in aplicare cele mai indraznete vise pentru ca de ce nu "in viata trebuie sa incerci tot in afara de incest si de muzica populara"!!! :)
Acestea fiind spuse si eu adaugand inca un prieten aproape de inima mea nu imi ramane decat sa ii multumesc pentru maturitate, gingasie, sinceritate si pentru faptul ca a stiut ce sa zica atunci cand a trebuit.
Inca o lectie de viata daca mai era necesar ca atunci cand ai nevoie apare cineva care prin veselie si printr-o vorba buna iti ridica moralul si te face sa zambesti...si va doresc tuturor sa aveti parte de macar jumatate din pofta de viata a acestui om.
Stie sa zambeasca si este molipsitor, chiar si racit daca esti si mori de frig stai sa discuti ore intregi si la un moment dat timpul nu mai curge asa cum ai invatat la scoala.
De multa vreme nu am mai intalnit o persoana care sa isi traiasca viata asa de frumos si am simtit nevoia sa va impartasesc si voua acest lucru...
Nu v-am spus despre cine este vorba si nici nu are relevanta, stie ea!

O zi buna R.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu