joi, 12 noiembrie 2009

Te...

"[...] Oricum, nu-mi convine sa impart simpatiile ei cu nimeni, nici chiar cu un alter ego al meu! Si nici chiar cu mine insumi... Nu vreau sa tina la calitatile mele, ci, fara niciun discernamant, la mine! Te iubesc fiindca esti bun; Te iubesc fiindca esti inteligent; Te iubesc fiindca esti frumos; Te iubesc fiindca... inseamna ca Te este iubit nu pentru el, ci conditionat, din anumite cauze. O iubire provocata de cauze constiente, de calitati pentru care dictionarul are cuvinte, de insusiri externe; o iubire acordata ca un premiu pentru calitati estetice, morale si intelectuale, o iubire pe care o poti justifica nu este iubire. Si apoi bun, inteligent, frumos poate fi si unul si altul, dar Te sunt numai eu... [...]"

Ce poate fi mai frumos decat sa iubesti fara discernamant? Sa fi iubit neconditionat si fara limite...ar fi asta un raspuns.
Ma gandeam intr-o zi la cat de usoara ar fi viata daca la un moment dat am putea da SAVE! Nu-i asa? Dam SAVE si daca nu ne convine ce se intampla mai departe ii dam LOAD de unde era mai devreme. Usor nu? Parca prea usor, ar zice visatorii, greu poate pentru pesimisti si cu siguranta complicat pentru programatorii care ar trebui sa se ocupe de asa ceva :).
"Mai bine sa iubesti o data in viata asa cum ai visat, chiar daca pierzi...decat sa nu cunosti sentimentul asta minunat" asta nu stiu cine a spus-o dar tare bine a potrivit-o.
Tie ce iti place mai mult? Sa iubesti sau sa fii iubit?
Mie imi place sa iubesc, sa ofer, sa fiu unul din motivele pentru care ziua celuilalt este minunata. Ma hranesc cu bucuria si cu satisfactia celuilalt si nu imi mai trebuie nimic atunci cand persoana de langa mine are totul....Te esti numai tu.

2 comentarii:

  1. "te" sunt numai eu...pentru ca eu "te"
    "iubesc" esti numai tu...
    asa decodez eu textul de mai sus...ma roade...
    care-i autorul textului citat?

    RăspundețiȘtergere