luni, 28 decembrie 2009

Cinci minute...

De cate ori nu am spus cuiva: "Acorda-mi cinci minute sa vorbim, sa ma cunosti si sa iti spun ce gandesc", de cate ori?
Ce poti sa regreti dupa cinci minute? Sunt cinci minute, nu e timp mult pierdut, nu poti sa pierzi nici foarte multi bani si in mod sigur poti sa spui dupa doar trei ca gata trebuie sa pleci.Asa este?Am dreptate?
Frumos este cand acele cinci minute se termina dupa cateva ore bune...ce inseamna asta?
Ca ceva a functionat, ca nu ai cerut degeaba cinci minute.
Cine nu crede in semne, in instinct sau in iubire traieste degeaba...lucrurile simple sunt de fapt cele mai frumoase.
Toti asteptam acea poveste de dragoste minunata, acel job fantastic sau acea persoana care sa ne schimbe viata.Dar daca sunt toate langa noi si pur si simplu ne este teama sa le luam, cateodata nu credem ca ni se cuvin sau nu avem incredere ca asa ceva ni se poate intampla.
Am dus aceasta discutie spre "inceputuri" tocmai pentru ca ne pandeste un nou inceput de an, cu bune, cu rele, cu surprize si cu lucruri certe dar cu siguranta este un inceput. Eu unul ador inceputurile, ele sunt motivul pentru care ma trezesc de dimineata, ele sunt motivul pentru care cer cinci minute sau pentru care traiesc.
Spun asa: hai sa nu ne mai fie frica de inceputuri, hai sa radem in fata lor si sa le luam asa cum sunt si doar pentru ca nu stim ce se va intampla sa ne bucuram de fiecare surpriza si de fiecare zambet care vine cu acel inceput...

Un An Nou plin de intelegere, iubire si inceputuri fara teama va doresc tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu